Wij verzenden je bestelling de eerst volgende werkdag na ontvangst van betaling. Hieronder vind je alle informatie met betrekking tot verzending in Nederland.


Binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten bij een order boven de 50 euro.

Verzendkosten

 Nederland
brievenbuspost tot 100g2,95 EUR
brievenbuspost boven 100g3,95 EUR
pakket 0-10 kilo5,95 EUR


Binnen hoeveel werkdagen ontvang ik mijn bestelling?

 Nederland
brievenbuspost1-2 dagen
pakketpost1-2 dagen

Let op: Sinds 1 januari 2014 bezorgt PostNL niet meer op maandag. Dit betekent dat bestellingen geplaatst op vrijdagavond, zaterdag en zondag op maandag verzonden worden en dinsdag geleverd zouden moeten worden.


Wij versturen je bestelling met:

 Nederland
brievenbuspostPostNL
pakketpostDHL Parcel


Bezorging door DHL Parcel:
DHL Parcel bezorgt tussen 12.00 en 18.00 uur. Als er niemand thuis is op het moment van aflevering en het pakje kan ook niet bij de buren afgeven worden, dan laat DHL Parcel een bericht achter en proberen ze het later opnieuw (maximaal 3 keer). Kunnen ze het pakje na 4 afleverpogingen definitief niet afleveren, dan zenden ze het pakje terug naar SE Impressions.

Heb je op vrijdag of in het weekend een bestelling geplaatst hou er dan rekening mee dat DHL niet werkt op maandag, dus dat er een langere levertijd is!

Ophalen

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen. Het tijdstip van afhalen gaat in overleg. Kies in de winkelwagen bij stap 1 "versturen binnen: ophalen". Als je betaling bij ons binnen is nemen wij per email contact met je op.

Retouren

Indien het onverhoopt gebeurt dat je iets koopt waar je eigenlijk toch een andere verwachting van had dan is retourneren geen probleem.

Meld je retourzending vooraf aan via info@se-impressions.nl, vermeld je naam, woonplaats, ordernummer en reden van retour. Vergeet ook je bankrekeningnummer en de daarbij behorende (meisjes)naam niet. Stuur het artikel, voorzien van de originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst, voldoende gefrankeerd, retour naar het onderstaande adres. 
Na je aanmelding kun je meteen het pakketje verzenden, zet op de buitenkant van het pakket duidelijk je adres en vermeld het ordernummer in de adressering zoals als voorbeeld hieronder. 
Na verwerking van je retourzending wordt het bedrag binnen een week teruggestort.

SE Impressions
T.a.v. Retour [ordernummer]
Krommeniedijk 19
1562 GH  KROMMENIE

SE impressions

SE impressions

Nikki Dotti

Nikki Dotti

 

Studio stationery

Studio Stationery

 

 

 

 

October Afternoon

October Afternoon

Onze Favorieten

EngelPUNT

 

 

 

 

© 2012 - 2020 SE Impressions | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel